You are here

2016 SMM Resources

MEETING THEME: Collaboration and Community

We all talk of collaboration and enabling communities to connect.  What does this mean for CAUDIT members?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 DAY 1: Wednesday 14th of September 2016

Location:
Meeting Rooms M12&13
Level 1, Crown Conference Centre
8 Whiteman St, Southbank, Melbourne

Time

Event

From 9:30am (25 min)

Registration
Tea and coffee will be available in the foyer of the M12/13 Rooms.

Barista sponsored by CompNow                                                    

9:55am (5 min)

Housekeeping

Anne Kealley
CEO, CAUDIT

10:00am (10 min)

Welcome

Elizabeth Wilson
President, CAUDIT

10:10am (20 min)

Innovation and digitisation in higher education: a global perspective (the President’s Conversation)

Brad Davies
Managing Director, Vector Consulting

10:30am (40 min)

Machine Learning – Making Predictive Analytics easier

Ray Fleming
Market Development Manager for Education, Microsoft Australia

11:10am (20 min)

Morning Tea
Tea and coffee will be available in the foyer of the M12/13 Rooms.

Barista sponsored by CompNow                                                                      

11:30am (60 min)

The Ambidextrous University – Rapid Redesign in the Digital Age

Professor Michael Rosemann
Head, Information Systems School, QUT

12:30pm (60 min)

Lunch
Lunch will be available in the foyer of the M12/13 Rooms.

Sponsored by DiGiCOR                                                                

 

1:30pm (30 min)

AARNet – Planning for the Future

Chris Hancock
CEO, AARNet

Peter Elford
Director, Government Relations & eResearch, AARNet

2:00pm (30 min)

Engaging the Community for Better Government Services

Angela Donohoe
Former CIO and Director Information Services, NSW Office of State Revenue

2:30pm (10 min)

2016 EDUCAUSE Study Tour

Steven Wojnarowski
Director, Analytics & Strategic Initiatives, CAUDIT

Steve Johnston
Director, Strategic Procurement, CAUDIT

2:40pm (20 min)

Afternoon Tea
Tea and coffee will be available in the foyer of the M12/13 Rooms.

Barista sponsored by CompNow                                                                                                          

3:00pm (30 min)

Perspectives on Learning Space Innovation and Planning

Professor Rob Ellis
Director of eLearning and Learning Space, University of Sydney

Bruce Meikle
Director, Enabling Technologies - Education Transformation, University of Sydney

3:30pm (40 min)

The CIO of the Future – can we learn from the past

Bruce Meikle
Director, Enabling Technologies - Education Transformation, University of Sydney

4:10pm (25 min)

Petajakarta Project

Dr Matthew Berryman
IT Architect, SMART Infrastructure Facility, University of Wollongong

4:35pm (20 min)

Workforce reshaping – ‘On the Spot’ session – Questions / requests from members to members

4:55pm (5 min)

Wrap-up

Elizabeth Wilson
President, CAUDIT

5:30pm

Networking Drinks
Mr Hive Kitchen & Bar

Level 1
Crown Metropol Melbourne
8 Whiteman Street
SOUTHBANK VIC 3006
(Clarendon St end of the Crown complex)

Sponsored by Blackboard                                                                   

6:30pm

Dinner
Mr Hive Kitchen & Bar

Level 1
Crown Metropol Melbourne
8 Whiteman Street
SOUTHBANK VIC 3006
(Clarendon St end of the Crown complex)

Sponsored by Rimini Street                                                    

DAY 2: Thursday 15th of September 2016

Location:

Meeting Rooms M12&13
Level 1, Crown Conference Centre
8 Whiteman St, Southbank, Melbourne

Time

Event

From 8:30am (30 min)

Registration
Tea and coffee will be available in the foyer of the M12/13 Rooms.

Barista Sponsored by Cognizant

8:55am (5 min)

Housekeeping

Anne Kealley
CEO, CAUDIT

9:00am (10 min)

Welcome
Introduction to the day’s speakers

Elizabeth Wilson
President, CAUDIT

9:10am (90 min)

Positioning CAUDIT for the Future

Facilitator:  Brad Davies
Managing Director, Vector Consulting

10:30am (20 min)

Morning Tea
Tea and coffee will be available in the foyer of the M12/13 Rooms.

Sponsored by Cognizant                                                 

10:50am (130 min)

Positioning CAUDIT for the Future con’t

Facilitator:  Brad Davies
Managing Director, Vector Consulting

1:00pm (60 min)

Lunch
Lunch will be available in the foyer of the M12/13 Rooms.

Sponsored by VMWare                                                         

2:00pm (30 min)

Benchmarking Update
2016 Benchmarking data collection
International benchmarking

Anne Kealley
CEO, CAUDIT

Steven Wojnarowski
Director, Analytics & Strategic Initiatives, CAUDIT

2:30pm (05 min)

Collective Negotiations
Elizabeth Wilson
President, CAUDIT

Steve Johnston
Director, Strategic Procurement, CAUDIT

2:35pm (25 min)

Strategic Procurement Update
Update on strategic procurement priorities and procurement activities for 2016/2017

Bruce Callow
Chair, CAUDIT Strategic Procurement Advisory Committee

Steve Johnston
Director, Strategic Procurement, CAUDIT

3:00pm (30 min)

GigCity Dunedin   University Otago Flyover movie

Mike Harte
Director, ITS, University of Otago

3:30pm (10 min)

On the Spot’ session – Questions / requests from members to members e.g. data retention grant use

3:40pm (20 min)

Afternoon Tea plus break to allow those who are not attending the CAUDIT General Meeting to leave the room.

Tea and coffee will be available in the foyer of the M12/13 Rooms.

Barista Sponsored by Cognizant

4:00pm (25 min)

CAUDIT Inc. General Meeting

-         CAUDIT Inc. Full Member Representatives only

-         Associate and Affiliate Member Representatives may attend as observers

-         Others are asked to leave the room

Elizabeth Wilson
President, CAUDIT

4:25pm (5 min)

Short break to allow those who are not attending the AAF General Meeting to leave the room.

4:30pm (20 min)

AAF Inc. General Meeting

-         AAF Inc. Member Representatives only.

-         Non-Members may attend as observers.

Bruce Callow
President, AAF Inc

Heath Marks
General Manager, AAF

4:50pm (5 min)

Wrap-up

Elizabeth Wilson
President, CAUDIT

5:30pm

Networking Drinks
Tonic Bar

Ground Level
Crown Promenade Melbourne
8 Whiteman Street
SOUTHBANK VIC 3006
(Queensbridge St end of the Crown complex)

Sponsored by Microsoft                                                        

6:30pm

Dinner
Garden Room

Level 1
Crown Towers
8 Whiteman Street
SOUTHBANK VIC 3006
(Queensbridge St end of the Crown complex)

Sponsored by Vantage

DAY 3: Friday 16th of September 2016

Location:
Meeting Rooms M12&13
Level 1, Crown Conference Centre
8 Whiteman St, Southbank, Melbourne

Time

Event

From 8:30am (30 min)

Registration
Tea and coffee will be available in the foyer of the M12/13 Rooms.

Barista sponsored by ServiceNow                                         

8:55am (5 min)

Housekeeping

Anne Kealley
CEO, CAUDIT

9:00am (5 min)

Welcome
Introduction to the day’s speakers

Elizabeth Wilson
President, CAUDIT

9:05am (60 min)

Harnessing Data for a Complex World

Dr Ian Oppermann
CEO and Chief Data Scientist, NSW Data Analytics Centre, NSW Dept of Finance, Services & Innovation

10:05am (30 min)

Cybersecurity for the C-suite – 2016

Mike Holm
Operations Manager, AusCERT

10:35am (20 min)

Morning Tea
Tea and coffee will be available in the foyer of the M12/13 Rooms.

Barista sponsored by ServiceNow                                                          

10:55am (25 min)

Hot Topics Break-out Session – Facilitated Table Discussion

Topic 1: Student attraction, retention and engagement of students.

Topic 2:  IT org structure / what are we doing? / bi-modal.

Topic 3: IT function reviews.

Topic 4:  Operational efficiencies.

Topic 5: Industry partnerships - what role do CIOs play? Where are they delivering innovative solutions for universities?

Topic 6: On-prem / cloud discussion

11:20am (30 min)

Standardisation in ICT – Fostering Competitiveness, Innovation and Productivity

Aldina Aljukic
National Sector Manager for the ICT Sector, Standards Australia

11:50am(30 min)

Where might we see applications of Shared Ledger Technology

Nick Cliff
Research Manager, Australian Payments Clearing Association

12:20pm (10 min)

THETA 2017 Conference

Liz Coulter
Co-Chair, THETA 2017 Program Committee and Director, IT Services, University of Auckland

12:30pm (10 min)

Closing remarks

Elizabeth Wilson
President, CAUDIT

Completion of meeting survey.

12:40pm (20 min)

Lunch
Lunch will be available in the foyer of the M12/13 Rooms.

Sponsored by Turnitin                                                               

1:00pm depart

Coach transport to Melbourne airport domestic and international terminal. Departs from the Hotel.